Algemene voorwaarden

1 Algemene Leveringsvoorwaarden:

Wij leveren uitsluitend via de aangeboden betalingswijzen en binnen Nederland. Voor bestellingen/verzendingen uit/naar buitenlandse bestemmingen verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.

2 Bestelling:

Wij proberen de bestelling zo gunstig mogelijk naar u te versturen. Indien mogelijk zullen bestellingen via brievenbuspost verstuurd worden zoals, patronen, modebladen, kleine metrages of losse fournituren. Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling. Wij verwerken uw bestelling, na betaling, binnen 3 werkdagen. U kunt betalen middels: iDEAL of Credit Card.
Wij raden u aan kleine bestellingen die met de brievenbuspost meekunnen te bestellen middels het contact formulier. Op deze manier voorkomt u onnodige verzendkosten

3 Bezorging:

De verzending zal (meestal) plaatsvinden via TNT Post. Wij hanteren een standaard verzendings- / bezorgings -tarief
a € 6,75. Wanneer u niet thuis bent, heeft u tot 10 dagen de tijd om uw bestelling af te halen op het postkantoor.

4 Prijzen:

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW echter exclusief bezorgkosten.

5 Kleur

De kleuren van de getoonde stoffen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter kunnen de kleuren van stoffen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijke kleur. Dit is afhankelijk van het type en/of de kwaliteit van uw beeldscherm.

6 Ruilen

Helaas kunnen wij stoffen die verstuurd zijn niet terugnemen.

7 Advies

Bij twijfel bel of e-mail ons met uw vragen, wij zullen ons uiterste best doen om u vakkundig te adviseren.